Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman °C

Hukukçular Derneği Adıyaman İl Temsilcisi Av. Ahmet IŞIK ,“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun”

Hukukçular Derneği Adıyaman İl Temsilcisi Av. Ahmet IŞIK ,“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun”
Profesyonel Emlak

Hukukçular Derneği Adıyaman İl Temsilcisi Av. Ahmet IŞIK ,“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun”

Hukukçular Derneği Adıyaman İl Temsilcisi Av. Ahmet IŞIK her yıl kutlanan 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

IŞIK yaptığı yazılı açıklama da “Gazetecilere ekonomik ve sosyal hakları sağlayan 212 sayılı yasanın 10 Ocak 1961 de kabulü ile ilan edilen çalışan gazeteciler gününün yıl dönümünü kutluyor ve basın emekçilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Bir insanın nasıl ki duyu organları olan gözü, kulağı, sesi olmadan hayatını idame ettirmesi çok zor ise, yaşadığımız toplumunda gözü, kulağı ve sesi olan gazetelerimiz ve çalışanları olmasa toplumun kendisini idame ettirmesi çok zordur. Bu anlamda bu kardeşlerimiz bizim gözümüz, kulağımız ve sesimizdir. Gerçekten çok meşakkatli koşullar altında görevlerini ifa ediyorlar. Toplumun en önemli organları olan gözü, kulağı ve sesi oluyorlar. Tüm basın çalışanları ile yerel de sık sık bir araya geliyoruz. Sevinçlerini, acılarını ve sorunlarını yakından biliyor takip ediyoruz. Mesleklerini ifa ederken bu yolda bazen esir bile düşüp canlarından oluyorlar. Nu nedenle de ölen kardeşlerimiz de Allahtan rahmet diliyorum. Ve gerek yerel de ve gerekse de ulusal basında çalışan tüm gazeteci kardeşlerimizin, basın mensuplarımızın gününü kutluyorum.” Dedi.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Av. Ahmet IŞIK
Hukukçular Derneği
Adıyaman İl Temsilcisi

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

REKLAM ALANI