Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman °C

ADIYAMAN BELEDİYESİ STANDI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

ADIYAMAN BELEDİYESİ STANDI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
Profesyonel Emlak

ADIYAMAN BELEDİYESİ STANDINDI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

İstanbul’da gerçekleştirilen ‘Adıyaman Tanıtım Günleri’ne katılarak Adıyaman’ın lezzetlerini, tarihini ve kültürünü tanıtan Belediyemizin standı yoğun ilgi görüyor.

Adıyaman’ın yurtiçinde ve yurt dışında en iyi şekilde tanıtılması için yoğun gayret gösteren Belediyemiz, medeniyetlerin buluştuğu şehir olarak bilinen İstanbul’da düzenlenen Adıyaman Tanıtım Günleri’nin de açtığı stantla Adıyaman’ın eşsiz lezzetlerini, kültürünü ve tarihini tanıtmaya devam ediyor.

16-19 Aralık tarihleri arasında İstanbul Yeni Kapı Etkinlik Alanında misafirlerini ağırlayacak olan Adıyaman Tanıtım Günleri dolayısıyla İstanbul’da bulunan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç da, hem alandaki stantları tek tek gezerek tanıtım günlerine katılan kurum ve esnaflarla bir araya gelip, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Hem de Belediyemizin standını ziyaret eden vatandaşlarla sohbet edip, Adıyaman hakkında bilgiler verdi.

Yoğun ilgi gören stant da badem, içli köfte ve üzüm başta olmak üzere Adıyaman’ın en bilindik yöresel ürünlerini de misafirlerine ikram ettiklerini söyleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, şehri her anlamda tanıtmak için çeşitli argümanlar kullandıklarını da sözlerine ekleyerek, “Huzurun ve barışın kenti kadim şehrimiz Adıyaman’ımızı tüm değerleriyle tanıtmak amacıyla İstanbul Yenikapı’dayız. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde güzel bir etkinlikte buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyelerimize ve buraya güç veren tüm katılımcılara yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Adıyaman Tanıtım Günlerine katılan vatandaşlar ise eşsiz bir tarihe, lezzete ve kültüre sahip olan Adıyaman’ı yakından tanımanın memnuniyetini yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak:http://www.adiyaman.bel.tr/icerik/38/7243/standimiz-yogun-ilgi-goruyor.aspx

REKLAM ALANI