Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman °C

AZİZ AKKUŞ `TAN BERAT KANDİLİ MESAJI

AZİZ AKKUŞ `TAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Profesyonel Emlak
04.03.2023
A+
A-

AZİZ AKKUŞ – DİYARBAKIR
Diyarbakırlı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

İş Adamı Aziz Akkuş, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bu gece yeni bir Berat Gecesi’ni daha birlikte idrak etmenin huzur, sevinç ve mutluluğunu yaşayacağız.

Berat; borçtan, hastalıktan, suç ve cezadan beraat etme, kurtulma, günahlardan arınma, temize çıkma, ilahi af ve rahmete nail olmak demektir.

Ramazan Ayı’nın müjdecisi Berat Gecesi ise arınma gecesi, yeniden başlangıç gecesidir. Kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür.

Dua ve tövbe kapılarının ardına kadar açıldığı bu gece manevi dünyamızın aydınlanması için bir fırsattır. İçinde sonsuz hayırlar saklayan bu gece bizler için dualarımızın kabulüne vesile olsun.

Ramazan Ayı’nın müjdecisi bu gecenin, Diyarbakırlı hemşehrilerime, ülkemize, İslam Alemine ve tüm dünya insanlığına başta sağlık olmak üzere barış ve huzur getirmesi temennisiyle, aziz milletimizin ve Diyarbakırlı hemşehrilerimizin Berat Gecesi’ni tebrik ediyorum. Bu mübarek gece vesilesiyle, milletimizin ve tüm insanlığın her türlü dert ve sıkıntıdan kurtulmasını, Ramazan Ayı’na günah yüklerimizden arınmış gönüllerle girebilmeyi diliyorum.

REKLAM ALANI