Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman °C

AZİZ AKKUŞ `TAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJ

AZİZ AKKUŞ `TAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJ
Profesyonel Emlak
15.02.2023
A+
A-

Diyarbakırlı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Diyarbakırlı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, mesajında şu ifadelere yer verdi;

İçerisinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda Regaib Kandili ile başlayan mukaddes gecelere erişme mutluluğumuz, bugün birçok hikmet, rahmet ve bereketi barındıran Miraç Kandili’ni idrak edecek olma sevincimizle devam etmektedir.
Miraç mucizesi, Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla doludur. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku olan Miraç; insanların kurtuluşuna vesile olan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu mübarek bir gecedir.

Bu düşüncelerle Diyarbakırlı hemşehrilerimizin ve İslâm Âleminin kutlu Miraç Kandilini tebrik ediyor, bütün insanlığın yüksek değerlerle yücelmesine, milletimizin birlik beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Depremde Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımıza baş sağlığı diliyorum. Tüm deprem şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Yaralılara ise acil şifalar diliyorum.

AZİZ AKKUŞ -ANKARA

REKLAM ALANI