Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman °C

Cumhurbaşkanı Tatar ve eşi Sibel Tatar oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Tatar ve eşi Sibel Tatar oyunu kullandı
Profesyonel Emlak
25.12.2022
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar ve eşi Sibel Tatar oyunu kullandı

25.12.2022

 

“Daha güçlü belediye yapısıyla halka yerel yönetim hizmetleri verilmesini temenni ediyorum”
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, Şehit Tuncer İlkokulu’nda 149 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Yaptığı açıklamada, yerel yönetim seçimlerinin hayırlara vesile olmasını temenni eden Cumhurbaşkanı Tatar; “İnşallah yüksek bir katılımla vatandaşlarımız ülke genelinde iradesini sandığa yansıtır” dedi.

Büyük bir reform sonrasında belediye sayısının 28’den 18’e indirildiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, yıllardan beri beklenilen reformun yapılmasıyla bugün ilk kez 18 belediye için sandık başına gidildiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Tatar, ilerleyen süreçte daha güçlü belediye yapısıyla yerel yönetimlerin halka daha iyi hizmetler vermesinin, en büyük temennisi olduğunu belirtti.
Vatandaşların, iradesini sandığa yansıtıp en iyi belediye başkan ve meclis üyelerini seçmesiyle önümüzdeki dört yılda seçilecek kişilerin demokratik bir anlayışla ülkeye ve yerel yönetimlere hizmet etmesinin, KKTC’nin geleceği bakımından önemli olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Tatar, herkese başarılar diledi.

Muhtar ve aza seçimleri olduğunu da dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, bunun da önemli olduğunu ifade ederek muhtarların, demokratik düzenin önemli bir parçası olduğunu kaydetti. Günlük işlerde vatandaşa katkı koyan muhtarlara ve azalara da başarılar dileyen Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC’nin kendi demokrasisi içerisinde sandığa iradesinin yansımasıyla KKTC Devleti’nin demokratik düzeniyle yerel seçimleriyle kendi geleceğine bir adım daha ilerlediğini ifade etti.
Seçimin hazırlanmasında büyük emekleri olan Yüksek Seçim Kurulu başkanı, heyet üyeleri ve bugün sandık başındaki görevlilere de başarılar dileyen Cumhurbaşkanı Tatar, yerel seçimlerin önemli olduğunu söyledi.

“Büyük bir seçimdir, büyük bir çalışmadır” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, mutlak suretle herkesin vatandaşlık görevini yerine getirmesini istedi.

Uzun süreden beri bir hazırlık olduğunu, tüm adayların çalışmalarını, düşüncelerini, vizyonlarını halkla paylaştığını ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC Devleti’nin bütün imkânları ve teknolojinin verdiği bütün fırsatlarla çalışmaların yapılabildiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Tatar; “Herkes dilediği gibi konuşabildi, fikrini ve vizyonunu paylaşabildi. Vatandaşlar tüm bunları en iyi şekilde değerlendirerek iradesini sandığa yansıtma fırsatı ve hakkına sahiptir. Hayırlı olsun” dedi.

Bu süreçte emeği geçen basın camiasına da teşekkür eden Cumhurbaşkanı Tatar basının, demokratik sürece katkısını sürdürdüğünü belirtti.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-tatar-ve-esi-sibel-tatar-oyunu-kullandi-10540

 

 

 

REKLAM ALANI