Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman °C

MHP IĞDIR MİLLETVEKİLİ YAŞAR KARADAĞ’DAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

MHP IĞDIR MİLLETVEKİLİ YAŞAR KARADAĞ’DAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI
Profesyonel Emlak
10.11.2021
A+
A-

MHP Iğdır Milletvekili Yaşar KARADAĞ, Gazi Mustafa Kemal’in vefatının 83’üncü yılı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Karadağ, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i vefatının 83’üncü sene-i devriyesinde rahmetle andığını belirtti. Atatürk’ün, Türk milletinin karanlık bir döneminden, etrafı saran umutsuzluğun karanlık gecesinin altından bir ışık gibi parladığını, durgunluğu yaran, duraklamayı bitiren milli akıl olarak çağladığını ve çağa yön verdiğini kaydeden KARADAĞ, O’nun geride bıraktığı emanetlerin Türkiye’nin geleceğini tayin ettiğini ifade etti.

MHP Iğdır Milletvekili Yaşar KARADAĞ mesajında şu ifadelere yer verdi : “Gazi Mustafa Kemal bu Ülkenin ve milletimizin ortak değeridir. Atatürk, Türk Milleti’nin varlığına kasteden her türlü sinsi planların farkına vararak onları deşifre etmiş, milleti uyandırmış, bağımsızlık meşalesini yakarak Türk Milleti’nin yolunu aydınlatmıştır. O, Türk Milleti’nin sinesinde bir hilal gibi parlayan kurtuluşun öncü ismidir. Elbette her zaman hatırlayacağız ve her ortamda hatırlatacağız. Şundan hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, Gazi Mustafa Kemal’in ‘en büyük eserim’ dediği ve gelecek nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni, ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla daha ileriye taşımak, daha güçlü ülke haline getirmek için, son nefer, son nefese kadar mücadelemiz devam edecektir.

Bu duygu ve düşünceler ile, Milli Mücadele’nin öncüsü, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu önderi ve ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83’üncü yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle yad ediyorum.”

REKLAM ALANI