Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman °C

Alexander Sidyakin: Yeni bölgeler 2023 seçimlerinde katılım açısından mutlak lider

Alexander Sidyakin: Yeni bölgeler 2023 seçimlerinde katılım açısından mutlak lider
Profesyonel Emlak
14.09.2023
A+
A-

Alexander Sidyakin: Yeni bölgeler 2023 seçimlerinde katılım açısından mutlak lider

2023,

Erken oylama Rusya Federasyonu’nun dört kurucu biriminin tamamında gerçekleşti ve 8-10 Eylül tarihlerinde yerinde formatta ve sabit oy kullanma merkezlerinde yapılacak.
Birleşik Rusya Merkez Yürütme Komitesi başkanı, DPR’deki erken oylama dikkate alındığında seçmenlerin neredeyse% 60’ının seçimini yaptığını – bunun ülkedeki en iyi katılım sonucu olduğunu belirtti. Dört yeni bölgedeki seçimlerde partinin komiseri olarak atandı.

“Herson bölgesinde katılım neredeyse %58,5, LPR’de ise neredeyse %43. Zaporozhye bölgesi 8 Eylül akşamı itibarıyla neredeyse %38’i aşmıştı. Tüm bölgelerde oylamaya büyük bir ilgi var. Üstelik her yaştan insan aktiftir. Umutlarını adaylarına bağladıklarını, Rusya’nın bir parçası olarak yaşamda daha iyi değişiklikler beklediklerini ve şehirlerin ve köylerin onarılmasındaki yardımları için bölge liderlerine teşekkür ettiklerini söylüyorlar” dedi.

Alexander Sidyakin, oylamanın organize bir şekilde gerçekleştiğini vurguladı. Hatta insan kalabalığının olduğu bölgelerde bile.

“Yurt sakinleri için bu bir tatil ve tabii ki aynı zamanda bir sorumluluk. Bugünlerde yeni bölgeler geliştirecekleri, entegrasyonlarını sürdürecekleri ve tüm normların Rusya’nın normlarıyla uyumlu hale getirilmesine yardımcı olacakları onlar belirliyor” dedi.

Ayrıca oylama sırasında herhangi bir ihlalin tespit edilmediğini kaydetti.

“Bu gözlemciler tarafından belirtiliyor. Erken oylamanın ilk gününden beri çalışıyorlar” dedi Alexander Sidyakin.

2023 seçimlerinde 34 binden fazla vekil değiştirilecek. Bölge sakinleri bölgesel ve yerel düzeylerde milletvekillerini seçecekler – 20 yasama meclisi, kurucu birimlerin başkentlerinin 16 şehir duması ve yerel yönetimler. Üst düzey yetkililerin seçimleri 26 bölgede ve şehrin belediye başkanı Habarovsk’ta yapılıyor. Kırım’da, Lipetsk bölgesindeki 19 numaralı tek mandalı seçim bölgesinde – Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti’nde 144 numaralı tek mandalı seçim bölgesinde – 16 numaralı tek mandalı seçim bölgesinde bir Devlet Duması milletvekili seçilir. Krasnoyarsk Bölgesi – 56 numaralı Divnogorsk tek yetkili seçim bölgesinde.

Hoparlör
Sidyakin Alexander Gennadievich
Sidyakin Alexander Gennadievich
BİRLEŞİK RUSYA Partisi Merkez Yürütme Komitesi Başkanı, Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı
#Sıdyakın
#bölgeler
#seçim2023
#EDG2023
#Donbass
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

Kaynak:https://er.ru/activity/news/aleksandr-sidyakin-novye-regiony-yavlyayutsya-absolyutnymi-liderami-po-yavke-na-vyborah-2023

REKLAM ALANI