Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman °C

BAŞKAN CANPOLAT, BİR KEZ DAHA MAZBATASINI ALDI

BAŞKAN CANPOLAT, BİR KEZ DAHA MAZBATASINI ALDI
Profesyonel Emlak
04.04.2024
A+
A-

TARİH 04.04.2024
İLETİ NO 138
KONU BAŞKAN CANPOLAT, BİR KEZ DAHA MAZBATASINI ALDI

BAŞKAN CANPOLAT, BİR KEZ DAHA MAZBATASINI ALDI

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Haliliye Belediye Başkanı seçilen Mehmet Canpolat mazbatasını aldı.

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için AK Parti’den aday gösterilen ve yeniden belediye başkanı seçilen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mazbatasını alarak “Bismillah” dedi.

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Haliliye İlçe Seçim Kurulunda mazbatasını almaya giden Başkan Canpolat’a AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Tunçkaşık, MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir ve teşkilat üyeleriyle birlikte meclis üyeleri katıldı.

Bir 1 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

İlçe Seçim Kurul Başkanından Mazbatasını alan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşların tercihi ve sandıkların seçime yansımasının ardından İlçe Seçim Kuruluna gelerek mazbata aldıklarını söyledi. Haliliye’de ki tüm seçmenlere teşekkür eden Başkan Canpolat, milletin tercihinin sandığa yansıdığını ve vatandaşın yine yeniden AK Parti kadrolarına Haliliye’yi emanet ettiğini belirtti. Başkan Canpolat açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullandı ;“Haliliye ilçemizde inşallah geçmişte olduğu gibi yine vatandaşımızın arasında olmaya onlarla bir beraber olmaya, onlarla hemhal olmaya ve eskisinden daha fazla inşallah hizmet ve proje üreterek vatandaşlarımızın gönlünde taht kurmaya, birlik ve beraberlik içerisinde kayıtsız şartsız inşallah yolumuza devam edeceğiz. Biz vatandaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır, milletimizin kararı başımızın gözümüzün üzerindedir. Hep birlikte ak kadroları olarak inşallah durmadan, yorulmadan, yılmadan yolumuza devam edeceğimizi ifade eder, ben değerli seçmenlerimize değerli Urfa halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’

Bir 14 kişi ve yazı görseli olabilir

Devir teslim törenine büyük teveccühle karışlanan Başkan Canpolat, Haliliye Belediye Meclis üyeleri, teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.

 

Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

 

REKLAM ALANI