Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman °C

Birleşik Rusya, Kursk bölgesine yaklaşık 1,5 bin ton insani yardım ulaştırdı

Birleşik Rusya, Kursk bölgesine yaklaşık 1,5 bin ton insani yardım ulaştırdı.

Birleşik Rusya, Kursk bölgesine yaklaşık 1,5 bin ton insani yardım ulaştırdı
Profesyonel Emlak
21.09.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, Kursk bölgesine yaklaşık 1,5 bin ton insani yardım ulaştırdı

2024

20 binden fazla bölge sakini partinin halk destek merkezinden yardım aldı
Şu anda Birleşik Rusya, geçici konaklama merkezlerindeki insanlara sıcak tutan giysiler sağlamak için hedeflenen talepleri işleme alıyor.

“Sınır bölgelerinden sakinler Kursk’a gelmeye devam ediyor. Geçici barınma merkezlerinin mevcut ihtiyacını karşıladık. Partinin bölge şubeleri, iş dünyası temsilcileri ve kamu kuruluşlarının desteğiyle ev aletleri, gıda ve hijyen ürünleri bulunuyor. Evlerini terk etmek zorunda kalan insanlara uygun koşullar yaratmak için gereken her şey. Ancak geçici geçici yardım istasyonları sağlama çalışmalarımız bitmiyor. Ek yardıma ihtiyacınız varsa bunu hemen sağlayacağız. Birleşik Rusya Genel Konseyi sekreter vekili Vladimir Yakushev, “Ayrıca ödemeleri işleme koyması gerekenler için kamu destek merkezinde hukuki istişareler düzenliyoruz” dedi .

Parti ayrıca Kursk sınır bölgesindeki askeri personele de yardım etmeye devam ediyor.

“Sınırlarımızı koruyan oluşumlarla sürekli temas halindeyiz. Savaş görevlerini gerçekleştirmek için gerekli teknik araçları sağlıyoruz. Ayrıca şehrin sağlık kurumlarını da destekliyoruz” dedi Genel Konsey Sekreter Vekili.

Birleşik Rusya’nın 7 Ağustos’tan bu yana Ukraynalı teröristlerin saldırısına uğrayan bölge sakinleri için Kursk bölgesine insani konvoylar gönderdiğini de hatırlatalım. Yiyeceklerden geçici konaklama merkezleri için jeneratörlere kadar insanların ihtiyaç duyduğu her şeyi içeriyorlar.

Birleşik Rusya ve Genç Muhafız aktivistlerinin çalıştığı Kursk bölgesinde gönüllü ve dağıtım merkezleri oluşturuldu. Ayrıca mağdurlara yardım sağlıyor, insani yardımları boşaltıyor, ayırıyor ve geçici barınma merkezlerine ulaştırıyorlar.

Evlerini terk etmek zorunda kalan Kursk bölgesi sakinlerine gerekli her şeyin sağlanması görevi daha önce Parti Başkanı Dmitry Medvedev tarafından belirlenmişti .

Hoparlör
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Geçici olarak Parti Genel Konseyi Sekreteri vekili, Rusya Federasyonu Başkanı’nın Ural Federal Bölgesi Tam Yetkili Temsilcisi
#Kursk bölgesi
#bölgeler
#Yakushev
#insani yardım
#kamu destek merkezi
#EPyardım eder
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-dostavila-pochti-1-5-tysyachi-tonn-gumanitarnoj-pomoshi-v-kurskuyu-oblast

REKLAM ALANI