Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman °C

Devlet başkanı İçişleri Bakanı Yerzhan Sadenov’u kabul etti

Devlet başkanı İçişleri Bakanı Yerzhan Sadenov’u kabul etti
Profesyonel Emlak
10.10.2023
A+
A-

 

 

 

Olaylar

Akorda

Devlet başkanı İçişleri Bakanı Yerzhan Sadenov’u kabul etti

2023

 

 

Kassym-Jomart Tokayev’e, ülke genelinde cinayet, holiganlık, hırsızlık, soygun, soygun ve sığır hırsızlığının sayısının önemli ölçüde azaltılmasını mümkün kılan suçların önlenmesi için alınan önlemler hakkında bilgi verildi. Sokaklarda güvenlik seviyesinde artış yaşandı.

 

 

Cumhurbaşkanına, suçlara karşı “sıfır tolerans” ve cezanın kaçınılmazlığının sağlanması, ayrıca küçüklerin haklarının korunması ve İnternet dolandırıcılığıyla mücadeleye yönelik çalışmalar hakkında bilgi verildi.

 

 

 

Yerzhan Sadenov’un bildirdiği gibi, yılın başından bu yana sahte numaralardan gelen 37 milyon çağrı engellendi ve yasa dışı içeriğe sahip 16 bin site tespit edildi.

 

 

Devlet başkanına 2023-2025 Uyuşturucu Bağımlılığı ve Uyuşturucu Kaçakçılığıyla Mücadele Kapsamlı Planının uygulanmasına ilişkin bilgi sunuldu. Bakana göre polis 31 tondan fazla uyuşturucu ve 79 ton ara madde ele geçirdi ve 39 ilaç laboratuvarı tasfiye edildi.

 

 

 

 

Ayrıca Kassym-Jomart Tokayev’e ceza sistemi ve Ulusal Muhafızların durumu hakkında bilgi verildi.

Toplantının ardından Cumhurbaşkanı, ülkede kanun ve asayiş düzeyinin ve kamu güvenliğinin daha da artırılmasına yönelik bir dizi talimat verdi.

geri gelmek geri gelmek

kaynak:https://www.akorda.kz/ru/glava-gosudarstva-prinyal-ministra-vnutrennih-del-erzhana-sadenova-993624

 

 

 

 

REKLAM ALANI