Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman °C

HALK EĞİTİM MERKEZİ SERGİSİ AÇILDI

HALK EĞİTİM MERKEZİ SERGİSİ AÇILDI
Profesyonel Emlak
07.06.2021
A+
A-

Kemer Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü sergi açılışı gerçekleştirildi.

Kemer Ayışığı Parkındaki açılışa, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, Kemer Halk Eğitim müdürü Selçuk Karamiklioğlu, milli eğitim şube müdürleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri ve öğretmenleri katıldı.

Türkiye geneli 1-6 Haziran tarihlerinde “Hayat boyu öğrenme haftası” etkinlikleri kapsamında açılan sergide kursiyerlerin elinden çıkan ürünler sergilendi.

Kemer Halk Eğitim Müdürlüğünde kurs alan ev hanımlarının, el emeği göz nuru ürünleri sergide satarak ev ekonomilerine katkı sağlaması amaçlanıyor. Bu yıl ilki yapılan etkinliğin her yıl yapılacağı belirtildi.

Kaymakam Gemici, Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, kurdele kesiminin ardından

pandemi tedbirleri alınarak açılan sergi alanını gezerek, ev hanımlarının yaptığı ürünleri inceledi ve bilgi aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, sergi alanına yaptığı açıklamada, halk eğitim merkezlerinin Milli Eğitim Bakanlığı içerisinde “hayat boyu öğrenme kurumları” olarak adlandırıldığını söyledi.

Tekdemir, bu tarz faaliyetlerin ilçelerde desteklenmesi gerektiğini ifade ederek, “Bütün kamu çalışanlarına ve yerel yönetimlere büyük bir iş düşmekte. Bu noktada her yıl hayat boyu öğrenme faaliyetlerinin canlanması toplantılarını gerçekleştiriyoruz ve bu kapsamda bizlere destek olan başta ben sayın kaymakamıma çok teşekkür ediyorum. Her zaman ne istediysek bizlere hep destek oldu ve önümüzü açtı. Bu noktada başta kaymakamız olmak üzere belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Açılışı yapılan serginin yarın saat 19:00’a kadar açık kalacağı belirtildi.

Kaynak:https://www.kemer.bel.tr/tr/haberler/halk-egitim-merkezi-sergisi-acildi.html#

REKLAM ALANI