Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman °C

İŞ İNSANI ALİ ATAMAN GENÇLİĞE YER GELECEĞE YÖN VER

İŞ İNSANI ALİ ATAMAN GENÇLİĞE YER GELECEĞE YÖN VER
Profesyonel Emlak

İŞ İNSANI ALİ ATAMAN GENÇLİĞE YER GELECEĞE YÖN VER

Gençlik dinamizmden ilham alarak Adıyaman Besni ilçesi Suvarlı Beldesi Adalet Mahallesi muhtar adayı olan İş insanı Ali Ataman, Muhtarlık koltuğunu bir araç olarak görüyor. Gençliğe yer Geleceğe yön ver “sloganıyla mahallesinde adaylık çalışması yürüten Ataman’ın halkımıza söyleyecek çok sözümüz var dedi.

Adalet Mahalle Muhtarlığı için adaylığını açıklayan Genç Muhtar Adayı Ali ATAMAN Muhtarlık için Adaylığını açıklamadan önce 2019 seçim dönemi bittikten sonra çalışmalara başladığını belirtti.
Adalet Mahalle sakinlerinin ne kaybedecek bir 5 yılı ne de yanlış bir tercihte bulunmaya hakkı vardır.
Mahalle sakinlerinin sorunlarını ivedilikle, kanun ve nizam içerisinde, herkesin hak ve hukukunu koruyarak aşacağımıza inanıyorum. İnsanlar arasındaki ilişkilerde elimden geldiğince köprü olmayı ilke edinmekteyim.

Muhtar adayı Ataman; Hizmet için azami gayret göstereceğime, devlet nezdinde hizmet için girilmedik ve çalmadık kapı bırakmayacağıma herkesin huzurunda söz veriyorum. Yapacaklarımı siz değerli mahalle sakinleriyle istişare ederek, üreteceğimiz projelerle mahallemizi daha yaşanılabilir bir merkez haline getirmek için çalışacağım. Oluşturacağımız kültürel ve sosyal platformlarla mahallemizdeki bütün insanları bir araya getirerek güzel bir ortam oluşturmayı hedefliyorum” diyerek, mahalle sakinlerinin desteğiyle muhtarlığa talip olduğunu belirtti.

HABER MERKEZİ

REKLAM ALANI