Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman °C

MUHTARLARDAN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

MUHTARLARDAN, BAŞKANIMIZA ZİYARET
Profesyonel Emlak

MUHTARLARDAN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

Mahalle muhtarları, Adıyaman Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret ederek, mahallelerin sorunlarıyla ilgili istişarelerde bulundu.

Ekibiyle birlikte her fırsatta mahalleleri ve mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, mahallelerin sorunları hakkında bilgi edinen ve çözümü için ilgili müdürlüklere gerekli talimatları veren Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, istişarelerine devam ediyor.

Son olarak Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına yeni seçilen Örenli (Pirin) Mahalle Muhtarı Ömer Ekici, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Mehmet Dağhan ve Bahçelievler Mahalle Muhtarı Hanifi Şaşmaz’ı makamında ağırlayan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, muhtarlardan mahallelerinin sorunları hakkında bilgi aldı.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede Örenli (Pirin) Mahalle Muhtarı Ömer Ekici, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Mehmet Dağhan ve Bahçelievler Mahalle Muhtarı Hanifi Şaşmaz ile bir süre sohbet eden Başkanımız, Adıyaman Belediyesi olarak hizmeti şehrin en ücra köşesine kadar götürmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Yapacakları çalışmalarda muhtarların kendileri için çok iyi bir rehber olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Kılınç, “Mahallelerimizde yapacağımız çalışmaları muhtarlarımızın ve mahallelinin talepleri doğrultusunda gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. Bu anlamda sık sık bir araya geldiğimiz muhtarlarımızdan olan Örenli, Yavuz Selim ve Bahçelievler mahalle muhtarlarımızı ağırlayıp, dernek ve mahalledeki çalışmalarıyla alakalı istişarelerde bulunduk. Muhtarlarımıza özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtarlar da kendilerini sıcak bir şekilde ağırlayan Başkanımıza teşekkür etti.

kaynak:http://www.adiyaman.bel.tr/icerik/38/7227/muhtarlardan-baskanimiza-ziyaret.aspx

REKLAM ALANI